Avandgarde cuisine symposium – 23. apríla, Refinery Galery Bratislava
Prečo by ste nemali chýbať na tomto prestížnom podujatí určenom iba odbornej verejnosti ? Pretože je to jediné podujatie, kde sa stretávajú všetci tí, čo niečo v Slovenskej gastronómii znamenajú, všetci, ktorí sa snažia napredovať a držať krok so svetom. Je to ideálne miesto na stretnutia s kolegami, načerpanie inšpirácie, sebavzdelávanie a vzájomné rozhovory. Zakúpte si vstupenku už dnes na: https://gastronomyslovakia.sk/#prihlaska
Pre Hotelierov a majiteľov, F&B manažérov a kuchárov reštaurácií
sme pripravili množstvo live vystúpení a workshopov, MasterClassov a diskusií s najlepšími z celej Európy. Ako to robia oni a prečo sú úspešní!!!
interaktívne live cooking show s najlepšou reštauráciou v Berlíne a šéfkuchárom Európy za rok 2018 Sebastianom Frankom – majiteľom a Chefs v jednej osobe. Prezradí svoj recept na úspech a predvedie aj pár svojich receptov a ukáže nám svoj štýl kuchyne postavenej na filozofii, že aj bez mäsa to ide. Lukáš Hesko má 2 Zlaté vidličky a je už 2 x Kuchár roka na Slovensku. Spoznajte jeho štýl a filozofiu. Julian Stieger je rakúska vychádzajúca hviezda a jeho reštaurácia je najlepšou hotelovou reštauráciou v Rakúsku. Čo varí tento kuchár, ktorého si vychvaľovali aj v Geranium, Eleven Madison Park či Steiereck ? Predstaví sa nám z Dánska aj prekvapenie tejto sezóny a ním je víťaz Slovenského kola Bocuse d´Or – Marek Minarič. Rozpovie svoj príbeh, ako to prebiehalo na Európskom finále a ukáže čo tam varil. Andreu Genestra michelinom ocenený šéfkuchár z Mallorky mal na Madrid fusion skvelé vystúpenie a verím, že zaujme aj vás. Tomáš Lysý, asi najlepší sushi majster na Slovensku a bývalý Chef Fou Zoo a Iasai, si pre vás pripravil jedinečný špeciálny 2 hodinový MasterClass o filetovaní, príprave a servírovaní rýb na japonský spôsob. Tomáš Ševčík – executive šéfkuchár skupiny ZARINVEST, nám prezradí ako prevádzkovať aj v hoteli zážitkovú reštauráciu.
Sebastian Frank, reštaruácia Horváth,foto: Rene Riis, Julian Stieger , Rote Wand
Somelieri a čašníci
si môžu pozrieť a prechutnať zaujímavé Masterclass s Petrom Lunterom – somelier ECK a Filip Nagyom – vinmajster vinárstva Zlatý Roh, ktorí nám prezradia ako vytvoriť vyváženú vínnu kartu a aké sú trendy v slovenských vinárstvach. Kam smeruje vývoj výroby, prezentácie a servisu champagne nám prezradí Stephane BARLERIN – obchodný riaditeľ spoločnosti Champagne Henri Giraud – spojené aj s degustáciou.
Hotelieri
sa môžu inšpirovať z prvej ruky až v troch samostatných vstupoch príbehmi Joschiho Walcha majiteľa a riaditeľa rodinného hotela Rote Wand z Rakúska a Petra Mudrého so skupiny ZARINVEST / Hotel Lomnica, Kaštieľ Pálffy/ Vyspovedať ich počas talk show so Zlaticou Kramárovou, priamo na ich workshope na tému: Dá sa aj v hotely vytvoriť zážitková reštaurácia? Alebo v live vystúpení šéfkuchárov oboch hotelových reštaurácií.
Majiteľov a F&B manažérov
určite zaujme Masterclass o káve s Marekom Fajčíkom – Ebenica coffee, a jej mieste v kvalitnej reštaurácií a aké sú najčastejšie chyby pri jej výbere. Nie je káva ako káva – len príbeh nestačí. Silvia Horecká známa propagátorka zdravej stravy – tej skutočne zdravej, si pripravila workshop o intoleranciách a ako sa s nimi vysporiadať a pripraviť sa na ne vo vašej reštaurácií.
Program stále dopĺňame o zaujímavé workshopy a Masterclassy.
Zvýhodnené ceny vstupeniek, podrobnosti a program nájdete na www.GastronomySlovakia.sk. Množstevné zľavy od 3 osoby si vyžiadajte cez skalikova@pregurmanov.sk