Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní

Škandál v hviezdičkovej reštaurácii

Nahého zamestnanca priviazali o stoličku, šéfkuchára s hviezdičkou od Michelina potom prepustili

V kuchyniach špičkových reštaurácií sa môže diať hocičo – hovorí o tom škandál, ktorý sa stal vo Francúzsku. Šéfkuchár Aurélien Largeau, držiteľ michelinskej hviezdy, musel opustiť svoju reštauráciu v luxusnom francúzskom hoteli Hôtel du Palais v Biarritzi po tom, čo sa na sociálnych sieťach objavilo video z kuchyne reštaurácie, ktorej šéfoval.

Je na ňom zamestnanec reštaurácie pripútaný nahý k stoličke s jablkom v ústach a všetci kuchári vrátane Largeaua sú počas incidentu prítomní. Okrem toho, mali vraj spútanému vkladať do rôznych otvorov rôzne druhy ovocia a zeleniny.

Hotelový reťazec Hyatt kam hotel patrí. dianie v reštaurácii odsúdil, urobil vyšetrovanie a na základe neho michelinského šéfkuchára prepustil. Šéfkuchár všetky obvinenia poprel a hovoril o ohováraní. Zaujímavé je, že k videu sa o niekoľko dní vyjadril aj muž, ktorý bol na stoličke priviazaný. Svojho už bývalého šéfa sa zastal a situáciu na videu označil za „malý žart medzi priateľmi”.
Odhaduje sa, že mohlo ísť o zasväcovací rituál nového zamestnanca, ktorými sa testuje odolnosť nových členov tímu, najmä tých mladších, tie sú však v krajine galského kohúta prísne zakázané.

Odporúčame tiež...


Warning: file_get_contents(/data/8/b/8b3d2d1e-3e5a-4ba6-853d-ba2f82db7b96/gurmannaslovensku.sk/web/wp-content/plugins//ajax-search-pro/img/svg/magnifiers/magn4.svg): Failed to open stream: No such file or directory in /data/8/b/8b3d2d1e-3e5a-4ba6-853d-ba2f82db7b96/gurmannaslovensku.sk/web/wp-content/plugins/ajax-search-pro-for-wordpress-live-search-plugin/includes/views/asp.shortcode.data.php on line 12
Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content