Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní

GASTRONOMY SLOVAKIA 2024

Medzinárodné sympózium modernej kuchyne, ktoré sa konalo v tomto týždni v Bratislave, bolo opäť veľmi zaujímavé a inšpiratívne. Organizoval ho už po jedenásty krát náš magazín Gurmán na Slovensku.

Lukáš HESKO – 3 Zlaté vidličky Christophe HARDIQUEST – 2 michelin Sebastian FRANK – 2 michelin

Toto jedinečné podujatie určené pre celú hotelovú a gastro scénu, prinieslo na Slovensko opäť množstvo skvelých hostí z celej Európy, ktorí predstavili našej odbornej verejnosti nové trendy v hotelierstve a gastronómii.

Pre viac ako 450 návštevníkov bol pripravený bohatý program v hlavnej sále s life cooking výborných európskych šéfkuchárov, v dvoch sálach prebiehali pútavé workshopy a skvelé master classy.

Tomáš LYSÝ – japonská kuchyňa Peter LUNTER – somelier ECK Peter MUDRÝ – ZARINVEST

Stretnúť ste tu mohli skutočne všetkých, čo hýbu slovenskou gastronómiou a inšpirovať sa ich úspešnými príbehmi. Sympózium obohatili svojou ponukou noviniek aj vystavovatelia a dodávatelia celého spektra produktov pre gastronómiu.

Už teraz sa môžeme tešiť na budúcoročný 12. ročník.

Odporúčame tiež...

Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content