Medzinárodné sympózium modernej kuchyne, ktoré sa konalo v tomto týždni v Bratislave, bolo opäť veľmi zaujímavé a inšpiratívne. Organizoval ho už po jedenásty krát náš magazín Gurmán na Slovensku.
Lukáš HESKO – 3 Zlaté vidličky Christophe HARDIQUEST – 2 michelin Sebastian FRANK – 2 michelin
Toto jedinečné podujatie určené pre celú hotelovú a gastro scénu, prinieslo na Slovensko opäť množstvo skvelých hostí z celej Európy, ktorí predstavili našej odbornej verejnosti nové trendy v hotelierstve a gastronómii.
Pre viac ako 450 návštevníkov bol pripravený bohatý program v hlavnej sále s life cooking výborných európskych šéfkuchárov, v dvoch sálach prebiehali pútavé workshopy a skvelé master classy.
Tomáš LYSÝ – japonská kuchyňa Peter LUNTER – somelier ECK Peter MUDRÝ – ZARINVEST
Stretnúť ste tu mohli skutočne všetkých, čo hýbu slovenskou gastronómiou a inšpirovať sa ich úspešnými príbehmi. Sympózium obohatili svojou ponukou noviniek aj vystavovatelia a dodávatelia celého spektra produktov pre gastronómiu.
Už teraz sa môžeme tešiť na budúcoročný 12. ročník.