Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní

GASTRONOMY SLOVAKIA 2024

Medzinárodné sympózium modernej kuchyne, ktoré sa konalo v tomto týždni v Bratislave, bolo opäť veľmi zaujímavé a inšpiratívne. Organizoval ho už po jedenásty krát náš magazín Gurmán na Slovensku.

Lukáš HESKO – 3 Zlaté vidličky Christophe HARDIQUEST – 2 michelin Sebastian FRANK – 2 michelin

Toto jedinečné podujatie určené pre celú hotelovú a gastro scénu, prinieslo na Slovensko opäť množstvo skvelých hostí z celej Európy, ktorí predstavili našej odbornej verejnosti nové trendy v hotelierstve a gastronómii.

Pre viac ako 450 návštevníkov bol pripravený bohatý program v hlavnej sále s life cooking výborných európskych šéfkuchárov, v dvoch sálach prebiehali pútavé workshopy a skvelé master classy.

Tomáš LYSÝ – japonská kuchyňa Peter LUNTER – somelier ECK Peter MUDRÝ – ZARINVEST

Stretnúť ste tu mohli skutočne všetkých, čo hýbu slovenskou gastronómiou a inšpirovať sa ich úspešnými príbehmi. Sympózium obohatili svojou ponukou noviniek aj vystavovatelia a dodávatelia celého spektra produktov pre gastronómiu.

Už teraz sa môžeme tešiť na budúcoročný 12. ročník.

Odporúčame tiež...


Warning: file_get_contents(/data/8/b/8b3d2d1e-3e5a-4ba6-853d-ba2f82db7b96/gurmannaslovensku.sk/web/wp-content/plugins//ajax-search-pro/img/svg/magnifiers/magn4.svg): Failed to open stream: No such file or directory in /data/8/b/8b3d2d1e-3e5a-4ba6-853d-ba2f82db7b96/gurmannaslovensku.sk/web/wp-content/plugins/ajax-search-pro-for-wordpress-live-search-plugin/includes/views/asp.shortcode.data.php on line 12
Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content