Po dvojročnej prestávke organizuje šéfkuchár Michal Kordoš opäť úspešnú benefičnú pop-up večeru. Hosťom spolu s ďalšími šiestimi slovenskými kuchármi pripravia 7-chodové degustačné menu. Okrem Michala Kordoša budú variť Michal Konrád, Peter Bracho, Jozef Breza, Tomáš Lysý, Martin Záhumenský a Peter Slačka.
Vína dodajú vinárstva Terra Parna a Vinárstvo Michal Bažalík. O drinky sa postará Mário Marko a jeho tím z Herbert Sirupy. Celou večerou bude hostí sprevádzať Milan “Junior” Zimnýkoval .
Večera sa bude konať 15.12. v eventovom priestore Mlynica a výťažok z nej pôjde Bratislavskému regionálnemu ochranárskemu združeniu BROZ, ktorí sa už viac ako 25 rokov sa starajú o okolie Dunaja. Obnovujú staré riečne ramená, mokrade, lúky či lužné lesy. Počas večere si budú môcť hostia prezrieť expozíciu fotografii z ich aktivít. Menu stojí 200 EUR.