Lovecký kaštieľ Antonstál je síce štátnym vzdelávacím zariadením, ale po príchode šéfkuchára Michala Škorca ožil aj gastronomicky. Kaštieľ sa nachádza v krásnej prírode Bielych Karpát neďaleko Nemšovej, takmer na hranici s Českou republikou. Je tu božský pokoj a obťažovať vás nebude ani len mobilný signál. Naopak, rozmaznávať vás bude výborná kuchyňa Michala Škorca, ktorý je známy zaujímavými variantmi kreovania tradičných slovenských jedál v prekvapivých chuťových kombináciách. Zo Zimného festivalu jedla zabodoval jeho zemiakový krém s kyslou uhorkou, klobásovou zmrzlinou a prepeličím vajcom či diviak s pyré z cukrovej repy a hľuzovky s omáčkou zo sliviek. Keďže kaštieľ nie je otvorený pre verejnosť, jeho výborná kuchyňa sa dá ochutnať iba na základe predchádzajúcej rezervácie a voľných kapacít. Preto svoju návštevu do Antonstálu plánujte v predstihu.
Ubytovanie
single: 32,50 €,
double: 65 €,
apartmán: 130 €
Antonštál 811,
914 41
Nemšová
skorec.michal84@gmail.com,

Hotelová reštaurácia

Štýlové prostredie

Kuchár robí kurzy varenia
Karty: Nie, iba hotovosť alebo faktura
Jazyky: anglicky, nemecky
Basic menu
25 €
Gurmán menu
50 €
Michal Škorec – šéfkuchár , Ing. Róbert Minárik – kastelán
Srnčí chrbát sous vide so šípkovou omáčkou s pečeným cesnakom, karlovarský knedlik s gaštanmi a parmezánové zemiaky a pesto s reďkovkových listov
Pinot noir 2021 suché, Vinárstvo Bahna a Murgaš