Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní

WERK

80
bodov
WERK je veľmi vydareným príkladom moderného industriálneho prostredia, v ktorom sa hosť zároveň cíti útulne. Reštaurácia sa nachádza v budove Jurkovičovej teplárne a je kontrastom k modernej architektúre okolitých budov Sky Parku. Ponuka vo Werku je zmesou kozmopolitnej kuchyne so záberom na mäsité jedlá a ryby, ale aj na vegánske jedlá, domáce dezerty, vlastnú kávu a kraftové nápoje. My sme si z ponuky vybrali grilovaný kozí syr s paradajkovým kompótom, údeným fermentovaným čili a s kaparami. Hlavným jedlom bolo trhané hovädzie plece s krémom z pečených paradajok, ručne robené zemiakové gnocchi a pecorino. Je to veľmi vydarený koncept, kde sa jedálny lístok neustále obmieňa, ale vždy budete mať istotu, že sa tu dobre najete a personál sa postará o to, aby ste sa cítili príjemne. Večer sa WERK mení na lounge priestor s tlmeným svetlom a barovou atmosférou.
Bottova 1,
811 09
Bratislava
Tematická reštaurácia
Štýlové prostredie
Karty: VISA, MasterCard
Jazyky: anglický
Basic menu


28 €
Gurmán menu


46 €
Tomáš Falb (šéfkuchár)
Coldfish pošírovaná treska, karfiolové pyré, fermentovaný karfiol, krupica, bernská omáčka so sladkým drievkom
Chardonnay Grand Barossa, suché, Chateau Tanunda, Eden Valley, Austrália

Recenzie

Pre pridanie vašeho hodnotenia musíte byť prihlásený. [xoo_el_action type=”login” display=”link” text=”Login” change_to=”logout” change_to_text=”Odlásiť” redirect_to=”same”]
PRIEMERNÉ HODNOTENIE NÁVŠTEVNÍKOV:
0.0 %
Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content