Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní

Reštaurácia Franz Josef – Hotel Lomnica*****

84
bodov
Hotel Lomnica píše svoj príbeh od roku 1894, keď bol otvorený ako jeden z prvých hote- lov vo Vysokých Tatrách. Po otvorení sa veľmi rýchlo stal nielen najvyhľadávanejším hotelom, ale aj dôležitým kultúrnym a spoločenským centrom. Dnes už 5-hviezdičkový hotel ponúka špeciálny gurmánsky zážitok vo svojej reštaurácii Franz Josef prostredníctvom finediningovej večere. Degustačné večere sa konajú v piatok a v sobotu. Kreatívny gastronomický tím, ktorý večeru pripravuje, sa špecializuje práve na tento koncept. Fine dining je hosťom k dispozícii vo forme osem- alebo jedenásťchodového menu s vínnym alebo nealko párovaním. Stačí si vybrať variant, ktorý hosťom najviac vyhovuje a vytvoriť si rezerváciu konkrétneho termínu minimálne 24 hodín vopred. Menu s názvom Stretnutie Franza a Sis- si je prikryté rúškom tajomstva až do chvíle, keď sa posadíte za váš stôl. Jedlá sú pripravované so zmyslom pre detail, sú precízne zvládnuté a chuťovo veľmi dobre zladené. Celé menu je vyvážené a postupne graduje až k skvelým dezertom z dielne hotelového cukrára.
Tatranská Lomnica 92,
059 60
Vysoké Tatry – Tatranská Lomnica
Tematická reštaurácia
Štýlové prostredie
Karty: VISA, MasterCard, Maestro, VPay
Jazyky: anglický
Basic menu


100 €
Gurmán menu


150 €
Martin Klaučo (šéfkuchár)
Chrbát z králika s konfitovaným morčacím krkom, suvidovaný v stehne králika, hráškové pyré, krémová tarhoňa, restované smrčky na cesnakovom masle, holandská omáčka s mandľovým maslom, vyprážaná žihľava
ViaJur Pinot noir 2021 Ars in vino, Nitrianska oblasť

Recenzie

Pre pridanie vašeho hodnotenia musíte byť prihlásený. [xoo_el_action type=”login” display=”link” text=”Login” change_to=”logout” change_to_text=”Odlásiť” redirect_to=”same”]
PRIEMERNÉ HODNOTENIE NÁVŠTEVNÍKOV:
0.0 %
Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content