Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní

ECK restaurant

97
bodov
Reštaurácia ECK vznikla v susedstve vinárstva Zlatý Roh obklopená vinohradmi s nádher-ným výhľadom na hrad Devín a rieku Dunaj. Za jej zrodom a celým konceptom už od pr-vých krokov stojí šéfk uchár Daniel Tilinger. Kuchár, ktorý pochodil celý svet a s rešpektom k svojej práci a všetkým surovinám, s ktorými pracuje, si predsavzal, že aj doma na Sloven-sku dokáže vytvoriť reštauráciu s vysokou kvalitou ponúkajúcu skvelý zážitok. Remeselné spracovanie interiéru je zjavné, kov, drevo a kameň sú dominantné. Reštaurácia je otvorená štyri dni, aj to iba večer, a podáva sedemchodové degustačné menu, ktoré je možné páro-vať s vínami či s nealko nápojmi vlastnej výroby. Menu je vyskladané precízne s ohľadom na suroviny z okolitých regiónov, tak aby chute boli vzájomne prepojené a menu gradovalo. Návšteva tejto reštaurácie s obrovským medzinárodným potenciálom je skutočným zážit-kom a každý gurmán by ju mal absolvovať. Rezervácia je nutná.
GURMÁN AWARD

Reštaurácia
2023
K zlatému rohu 36,
841 10
Bratislava-Devín
Prémiová reštaurácia
Štýlové prostredie
Karty: VISA, MasterCard
Jazyky: anglický, nemecký
Gurmán menu


90 €
Daniel Tilinger (šéfkuchár), Peter Lunter (head someliér)
Žltá repa, rakytník, slnečnica, jogurt
Erd Riesling GG, 2017 Künstler Kostheim, Rheingau, Nemecko

Recenzie

Pre pridanie vašeho hodnotenia musíte byť prihlásený. [xoo_el_action type=”login” display=”link” text=”Login” change_to=”logout” change_to_text=”Odlásiť” redirect_to=”same”]
PRIEMERNÉ HODNOTENIE NÁVŠTEVNÍKOV:
0.0 %
Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content