Rodinná reštaurácia Jajcajovcov a Kisslingových je už veľa rokov známa výbornou husacinou. Ich husi pečené v peci, domáce lokše, ale hlavne legendárna pečená husacia pečeň sú pomaly kultúrnym dedičstvom. V posledných rokoch sa však reštaurácia odpútala od miestnych „klasikov“ a pridala aj niečo naviac, čo ju už pozdvihlo medzi gurmánsku elitu. Interiér zútulnili a začali ponúkať aj jedlá, ktoré síce vychádzajú z tradičných receptov, ale sú podávané v modernom šate. Výborná je aj vínotéka kladúca dôraz na malých vinárov hlavne z Malých Karpát. My sme, samozrejme, neodolali vábeniu husaciny, no spestrili sme si ju aj cviklovým tatarákom s chrenovým crème fraiche a granátovým jablkom, hovädzím stroganovom zo sviečkovej s čiernou ryžou a ako dezert sme si neodpustili domáce čučoriedkové pirohy s vlašskými orechmi. Takto si predstavujeme reštauráciu s regionálnymi špecialitami s modernom prezentáciou.