Pivnica u zlatej husi

79
bodov
Rodinná reštaurácia Jajcajovcov a Kisslingových je už veľa rokov známa výbornou husacinou. Ich husi pečené v peci, domáce lokše, ale hlavne legendárna pečená husacia pečeň sú pomaly kultúrnym dedičstvom. V posledných rokoch sa však reštaurácia odpútala od miestnych „klasikov“ a pridala aj niečo naviac, čo ju už pozdvihlo medzi gurmánsku elitu. Interiér zútulnili a začali ponúkať aj jedlá, ktoré síce vychádzajú z tradičných receptov, ale sú podávané v modernom šate. Výborná je aj vínotéka kladúca dôraz na malých vinárov hlavne z Malých Karpát. My sme, samozrejme, neodolali vábeniu husaciny, no spestrili sme si ju aj cviklovým tatarákom s chrenovým crème fraiche a granátovým jablkom, hovädzím stroganovom zo sviečkovej s čiernou ryžou a ako dezert sme si neodpustili domáce čučoriedkové pirohy s vlašskými orechmi. Takto si predstavujeme reštauráciu s regionálnymi špecialitami s modernom prezentáciou.
Pezinská 2 ,
900 26
Slovenský Grob
Karty: Mastercard, Visa, Maestro
Jazyky: anglicky, nemecky, maďarsky
Basic menu


28.5 €
Gurmán menu


59.3 €
Hokkaidový krém s plátkami husacej pečene, hľuzovkou a lieskovými orechami ť

Recenzie

Pre pridanie vašeho hodnotenia musíte byť prihlásený. 

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}