Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní

Cozy Coza

77
bodov
Moderne a jednoducho zariadená reštaurácia so sídlom na Kozej ulici podáva fusion európskych a ázijských chutí. Za konceptom menu nájdeme na Slovensku známeho šéfkuchára Anjana Thambawitageho, ktorý kedysi začínal v ikonickej Camouflage pod vedením Jardu Žídeka. „V Cozy Coza chcem priniesť sem do Bratislavy, ktorá je teraz mojím domovom, nové, trochu fancy a trochu crazy jedlá a chute inšpirované Áziou, ako aj Európou,“ zdôveril sa nám Anjan. Určite ochutnajte jeho tradičnú malajskú polievku nyonya laksa s krevetami či malajské peranakan stir fried udon curry so slovenskou hovädzou sviečkovou.
Kozia 21,
811 03
Bratislava
Tematická reštaurácia
Moderná reštaurácia
Karty: VISA, Master card, Maestro, Diners club, American Expres, Edenred, stravenka
Jazyky: anglicky, nemecky
Basic menu


25 €
Gurmán menu


50 €
Anjan Thambawitag – šéfkuchár
Grilovaný steak z nórskeho lososa, kalerábové pyré s marinovaným feniklom a hríbikmi, krevetový čips, vyprážaná tigria kreveta v panko strúhanke a mikrobylinky s olejom z medvedieho cesnaku
Grüner Veltliner, Rakúsko, Austrian R&A Pfaffel – Weinviertel

Recenzie

Pre pridanie vašeho hodnotenia musíte byť prihlásený. [xoo_el_action type=”login” display=”link” text=”Login” change_to=”logout” change_to_text=”Odlásiť” redirect_to=”same”]
PRIEMERNÉ HODNOTENIE NÁVŠTEVNÍKOV:

Warning: file_get_contents(/data/8/b/8b3d2d1e-3e5a-4ba6-853d-ba2f82db7b96/gurmannaslovensku.sk/web/wp-content/plugins//ajax-search-pro/img/svg/magnifiers/magn4.svg): Failed to open stream: No such file or directory in /data/8/b/8b3d2d1e-3e5a-4ba6-853d-ba2f82db7b96/gurmannaslovensku.sk/web/wp-content/plugins/ajax-search-pro-for-wordpress-live-search-plugin/includes/views/asp.shortcode.data.php on line 12
Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content