Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní

Bubbles

83
bodov
Nádherný panoramatický výhľad na Bratislavu priamo ako z lode sa vám naskytne z elegantného Pontonu, na ktorého hornej palube sa nachádza reštaurácia Bubbles. Tvorby menu tejto novej reštaurácie sa zhostil šéfkuchár Andrej Turček a stavil na suroviny a produkty, ktoré majú blízko k vode. Menu je sezónne a veľmi zaujímavé, prevládajú ryby a sem-tam aj morské živočíchy. Fanúšikovia mäsa však tiež neobídu naprázdno. Nám chutili tuniakové ceviche, krevety v ceste kadaifi a skvelý morský vlk so šošovicou beluga, s karfiolom, karotkou a omáčkou z prosecca. Moderne ladenému interiéru dominuje trendový bar s ponukou sviežich drinkov, cocktailov a širokej ponuky prosecca a šumivých vín. Tie si môžete po večeri vychutnať na priestrannej terase, ktorá obklopuje reštauráciu a je pre západy slnka ako stvorená.
Tyršovo nábrežie,
851 01
Bratislava
Prémiová reštaurácia
Moderná reštaurácia
Karty: VISA, Maestro, MasterCard, Electron okrem Amex a Diners
Jazyky: anglický, nemecký
Basic menu


29 €
Gurmán menu


45 €
Andrej Turček (šéfkuchár), Matej Košťál (manažér)
Filet z tresky, ryžová rolka so sezónnou zeleninou, grilovaný pak choi a shitake consommé
Sauvignon blanc, Astrolabe, Nový Zéland

Recenzie

Pre pridanie vašeho hodnotenia musíte byť prihlásený. [xoo_el_action type=”login” display=”link” text=”Login” change_to=”logout” change_to_text=”Odlásiť” redirect_to=”same”]
PRIEMERNÉ HODNOTENIE NÁVŠTEVNÍKOV:
0.0 %
Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content