Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní

Taliansky gurmánsky víkend v Hoteli Lesná

V hoteli Lesná, ktorý je zaradený do TOP 70 najlepších reštaurácií Slovenska bedekrom Gurmán na Slovensku, sa stali gurmánske tématické večeri už neodmysliteľnou súčasťou gastronomického smerovania tohto hotela, ktorého gastronómiu má pod taktovkou známy šéfkuchár Peter Ďurčo.

24 -26.septembra si pre vás pripravili zaujímavý gurmánsky víkend!

Ako prvý v tomto roku bude hosťujúcim kuchárom taliansky šéfkuchár Luca Nucciarelli, ktorého láska k vareniu priviedla až na Slovensko. Dnes pôsobí ako šéfkuchár v reštaurácii Pezzo D´Italia vo Vrútkach. Začínal už ako 16 ročný mladík v reštaurácii u svojej tety v Toskánsku a práve tento región nám priblíži počas večera, ktorý nazval „Serata di cucica maremmana con il cuoco toscano Luca Nucciarelli“ – “Večer varenia s toskánskym šéfkuchárom Luca Nucciarellim”

Luca Nucciarelli

Pripravený je pre vás aj celý víkendový balíček, nielen samotná večera, ktorej menu vyznieva výborne. DEGUSTAČNÉ MENU: PREDJEDLO: Tortička z artičokov, parmezánová textúra a prosciutto crudo podávané s mandľovou omáčkou POLIEVKA: Feniklový krém “more a hory” s chipsom z prosciutta cruda a grilované krevety CESTOVINA: Domáce ravioli plnené žihľavou a ricottou, podávané s omáčkou z orechov a borovicovým olejom HLAVNÉ JEDLO: Čierna treska jemne marinovaná so zázvorom, kelová rolka, zemiakové krokety a šípková omáčka DEZERT: Lavanduľovo čučoriedkový cheesecake

Viac info o celom gurmánskom víkende a rezervácie na : https://www.hotellesna.sk/…/taliansky-gastro-vikend…

Odporúčame tiež...

Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content