Rezervácie festivalového menu na ZFJ  2023 už prebiehajú!

ZFJ is powered by S.Pellegrino

Jubilejný 10. ročník pre vás organizuje náš magazín a bedeker Gurmán na Slovensku.

Samotný festival začína 14. januára a potrvá do 26. februára. Každoročne sa zapájajú tie najlepšie reštaurácie z celého Slovenska, aby pripravili pre gurmánov špeciálne festivalové 3-chodové alebo 4-chodové menu doplnené svetoznámou minerálkou S.Pellegrino.

Festivalové menu môžete ochutnať v mnohých Gurmánom na Slovensku ocenených TOP rešturáciách:

3 Zlaté vidličky a Reštaurácia roka 2022 – Gašperov Mlyn, Batizovce

3 Zlaté vidličky – UFO, Bratislava

2 Zlaté vidličky – Mlyn 108, Modra

2 Zlaté vidličky – Doma u nás, Poprad (nováčik ZFJ) 

1 Zlatá vidlička – Villa Rosa, Au Cafe, Wabi Sabi

Ďalšími nováčikmi sú: Lokál Bistro z Dunajskej Stredy, BISTRONOMY, Olivia´s, Galícia Nueva, či reštaurácia Semillon vinárstva Predium z Vráblov.

Kompletný zoznam reštaurácií nájdete na www.ZimnyFestivalJedla.sk. Tu sa dozviete ako to celé funguje a ako si rezervovať svoju zážitkovú večeru či obed.

Pripravujeme pre Vás aj sprievodný program vo forme Champagne víkendov s Laurent Perrier ako aj Gurmánske pobyty za zvýhodnené ceny.

VYHRAJTE Champagne Laurent Perrier

Rezervujte si už DNES Vaše festivalové menu  TU , alebo zakúpte priateľom Darčekový poukaz a VYHRAJTE Champagne Laurent Perrier cuvée brut. Každá stá rezervácia totiž vyhráva. A čo tak posunúť laťku ešte vyššie a ochutnať Champagne Laurent Perrier rosé, ktoré svojou exkluzivitou určite znásobí chuť Vianoc či silvestrovskej noci.

Objednať si ho môžete na: Laurent Perrier Rosé

Odporúčame tiež...

Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content