Podnik Towers sa stal známym hlavne ponukou steakov a oprávnene patrí medzi najlepšie steak housy v meste. Ale v poslednej dobe sa ponuka lístka obohatila aj o pestrejšie recepty v podaní známeho šéfkuchára Tomáša Zapletala. Jeho rukopis je zjavný kreativitou a lahodnosťou jedál. Sezónne sa meniaci jedálny lístok ponúka veľa možností a my sme si vybrali z predjedál tigrie krevety a zo šalátov ten s gratinovaným ovčím syrom – oba boli veľmi chutné. No najviac sme sa tešili na steaky a tentokrát sme si objednali porterhouse a prime rib. Boli výborne ugrilované, presne podľa dohody s čašníkom, medium rare. K tomu papriková s čili a hubová omáčka a batatové hranolky. No čo vám budem, priatelia, písať, výborne sme si pochutnali a musím vám povedať, že aj obedové menu sú tu veľmi dobré a pestré, za férové ceny.