Grand Hotel Kempinski High Tatras

86
bodov
Je len málo miest, kde sa spája panenská príroda s prvotriednym luxusom a bohatou históriou. Jedným z nich je Grand Hotel Kempinski High Tatras, kde zažijete horskú rozprávku. Nielenže sa dokonale zrelaxujete, ale aj ochutnáte tie najlepšie miestne špeciality, ktoré pripravuje tím šéfkuchára Miroslava Zamišku v súlade s princípom zero waste. V Grand Restaurant pripravujú jedlá, v ktorých sa odráža typická ľudová kuchyňa v modernom predvedení, plná zdravých a kvalitných surovín. Počas raňajok si môžete pochutnať na slovenských výrobkoch, ako sú syry či bryndza z Važca a Východnej, na omelete či natvrdo uvarených vajíčkach z voľného výbehu a šunkách a salámach zo Svitu. Z menu si môžete vybrať aj výnimočné kulinárske špeciality ako tatarák z mliečneho jahňaťa, domáci wagyu burger a za ochutnanie určite stojí aj Dezert roka 2020: Kempinski egg. Z najväčšej zbierky vín vo Vysokých Tatrách si vyberie aj ten najnáročnejší milovník vína a pozorný personál vám rád pomôže s výberom. Ubytovanie Jednolôž. izba 235 €/noc Dvojlôž. izba 270 €/noc Apartmán 420 €/noc
GURMÁN AWARD
Reštaurácia
2013
GURMÁN AWARD
Reštaurácia
2018
Kúpeľná 6 ,
059 85
Štrba – Štrbské Pleso
Karty: Visa, Master, AMEX, Diners Club
Jazyky: anglicky, nemecky
Basic menu


48 €
Gurmán menu


190 €
Miroslav Zamiška (Executive Chef)
Jahňací tatarák verzus Carpaccio
Furmint Mono 2015, Macik Winery z Tokajskej vinohradníckej oblasti

Recenzie

Pre pridanie vašeho hodnotenia musíte byť prihlásený. [xoo_el_action type=”login” display=”link” text=”Login” change_to=”logout” change_to_text=”Odlásiť” redirect_to=”same”]

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Priemerné hodnotenie:

0.0