Moderná reštaurácia s nevšedným a veľmi zaujímavým interiérom vznikla v Záhorskej Bystrici
pri Bratislave. Majitelia, veľkí gurmáni, si chceli splniť svoj sen a ponúknuť serióznu
reštauráciu pre všetkých. Vyskúšali sme a musíme potvrdiť, že sa im to podarilo. Kuchyňa
vychádza z regionálnych jedál pripravených modernými technikami, ktoré sú dochutené
tak, aby vás niečím prekvapili. Výber je nápaditý a kuchyňa si udržuje stabilnú kvalitu.
Naposledy sme tu ochutnali vyprážané hríbové taštičky s hľuzovkovo-hríbovou espumou
a jelení chrbát so zaúdenou cviklou, s kelom, lieskovcom a borievkou. Gurmán na Slovensku
reštauráciu navštívil viackrát a vždy to bolo veľmi príjemné posedenie aj vďaka milej
a všímavej obsluhe. Počas víkendov si stôl radšej rezervujte, býva plno, čo svedčí o kvalite aj
o tom, že je to skutočne reštaurácia pre každého gurmána.