Bakoš Bistro je prvé autorské bistro v Košiciach, ktoré nesie meno šéfkuchára Mateja Bakoša.
Jeho kuchyňa sa opiera o kvalitné suroviny, prevažne od lokálnych slovenských výrobcov,
z ktorých dokáže vytvoriť explóziu chutí. Sezónnosť, lokálnosť, čerstvosť, estetika – spojením
týchto štyroch pilierov vzniká rukopis Mateja Bakoša. Bistro sa na nič nehrá, ale pohráva
sa s moderným podaním klasických receptov, ktoré sme mali možnosť ochutnať aj my.
Veď posúďte sami – takéto jedlá už pri čítaní navádzajú na ich okamžité ochutnanie. Porchetta
& miso kapusta je 24 hodín sousvidovaná porchetta s bylinkami a pistáciami, špicatá
miso kapusta, škvarky crumble, ryžový čips s wasabi prachom, a nakladané hríby shimeji.
Južná trieda 48,
040 01
Košice
po – st 7.30 – 16.00, št – pi 7.30 – 22.00, so 9.00 – 22.00, ne 9.00 – 17.00,

Tematická reštaurácia

Štýlové prostredie
Karty: VISA,, MasterCard
Jazyky: anglicky
Filet tresky skrei s kalerábovým beurre blanc – táto rybka je špecifická tým, že sa loví iba 2 mesiace v roku