Priaznivci kvalitnej gastronómie asi poznajú meno Wolfgang Puck. Jediný šéfkuchár, ktorý má vlastnú hviezdu na Chodníku slávy v Hollywoode. Zaslúžil si ju tým, že už roky pripravuje catering na najvýznamnejšiu filmovú udalosť roka – odovzdávanie Oscarov. Okrem toho vlastní vychytenú reštauráciu Spago v Beverly Hills.
Jeho kulinárske umenie môžu už niekoľko týždňov vyskúšať aj návštevníci viedenského letiska – a to nielen tí, ktorí cestujú do sveta. Jeho reštaurácia Wolfgang Puck Kitchen & Bar sa nachádza v príletovej hale, presne oproti východu, tam kde sa čaká na ľudí, ktorí opúšťajú s kuframi batožinový priestor, takže je prístupná každému, kto na viedenské letisko príde. Je to prvá reštaurácia, ktorú v rodnom Rakúsku otvoril. Ako povedal na Grand Openingu, ktorý bol minulý týždeň, nemala by byť posledná.

Obchodným partnerom W. Pucka je spoločnosť SSP FoodTravelExperts, ktorá podniká v oblasti cateringu a gastronómie na letiskách, vlakových staniciach a pri diaľniciach po celom svete a spolupracuje napríklad aj s Jamie Oliverom, či Gordonom Ramsayom.
Reštauráciu vedie brat Wolfganfa Pucka, Klaus. Reštaurácia má otvorenú kuchyňu, v jedálnom lístku sú charakteristické Puckove jedlá, ako je tatarák z tuniaka, pizza s údeným lososom a s kaviárom, šalát Chinois, Wolfgang Puck Burger. Tiež v ňom sú miestne špeciality od – viedenského rezňa až po hovädzí guláš a korutánske Kasnudeln z Puckovho rodného regiónu.
V nápojovom lístku sú nápoje s podpisom Wolfganga Pucka, miestne čapované pivá a vína od kalifornských po rakúske. .