Nikdy nemôžete vyhovieť všetkým – alebo ak sa o to pokúsite, neskončí to dobre. Čo sa napríklad stane, keď vegánska reštaurácia zrazu začne ponúkať aj jedlá s mäsom? Získa si nových zákazníkov, či je to cesta do pekla, resp. k zatvoreniu?
Podľa príkladu reštaurácie Sage Vegan Bistro v Los Angeles, B je správne. Podnik fungoval ako vegánsky od roku 2011, ale po tom čo sa dostal do finančných problémov chceli majitelia osloviť širšiu klientelu – pred rokom do jedálneho lístka pridali jedlá s mäsom a zároveň aj zmenili názov podniku na Sage Regenerative Kitchen & Brewery.
To čo nasledovalo však určite nebolo to, čo chceli dosiahnuť – namiesto získania nových hostí sa od nich odvrátili tí, ktorí tam chodili a dokonca proti novému konceptu protestovali – najmä na sociálnych sieťach ale aj pred samotnou reštauráciou.
Majitelia síce pri koncepte s mäsom aj napriek tomu zostali – ale neúspešne, podľa amerického portálu Eater ho pred niekoľkými dňami po 14-tich rokoch existencie zatvorili.