Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní

Čo sa stane, keď vegánska reštaurácia zaradí do menu mäso

Získa novú klientelu, či sa od nej odvráti tá, čo do nej chodila?

Nikdy nemôžete vyhovieť všetkým – alebo ak sa o to pokúsite, neskončí to dobre. Čo sa napríklad stane, keď vegánska reštaurácia zrazu začne ponúkať aj jedlá s mäsom? Získa si nových zákazníkov, či je to cesta do pekla, resp. k zatvoreniu?

Podľa príkladu reštaurácie Sage Vegan Bistro v Los Angeles, B je správne. Podnik fungoval ako vegánsky od roku 2011, ale po tom čo sa dostal do finančných problémov chceli majitelia osloviť širšiu klientelu – pred rokom do jedálneho lístka pridali jedlá s mäsom a zároveň aj zmenili názov podniku na Sage Regenerative Kitchen & Brewery.

To čo nasledovalo však určite nebolo to, čo chceli dosiahnuť – namiesto získania nových hostí sa od nich odvrátili tí, ktorí tam chodili a dokonca proti novému konceptu protestovali – najmä na sociálnych sieťach ale aj pred samotnou reštauráciou.

Majitelia síce pri koncepte s mäsom aj napriek tomu zostali – ale neúspešne, podľa amerického portálu Eater ho pred niekoľkými dňami po 14-tich rokoch existencie zatvorili.

Odporúčame tiež...


Warning: file_get_contents(/data/8/b/8b3d2d1e-3e5a-4ba6-853d-ba2f82db7b96/gurmannaslovensku.sk/web/wp-content/plugins//ajax-search-pro/img/svg/magnifiers/magn4.svg): failed to open stream: No such file or directory in /data/8/b/8b3d2d1e-3e5a-4ba6-853d-ba2f82db7b96/gurmannaslovensku.sk/web/wp-content/plugins/ajax-search-pro-for-wordpress-live-search-plugin/includes/views/asp.shortcode.data.php on line 12
Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content