Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní

ADMO – nová Pop-up reštaurácia od Alaina Ducassa a Alberta Adriu

Projekt reštaurácie v „Les Ombres“ v Paríži spája experimentálnu spoluprácu piatich umelcov na vytvorení novej európskej kuchyne. Jessica Préalpato, Albert Adriá, Vincent Chaperon, Alain Ducasse a Romain Meder.

„Chceme ukázať, že umenie varenia môže prekročiť národné hranice a vytvoriť európsku kuchyňu,“

hovorí Alain Ducasse. „Ide o spojenie talentov oboch strán s cieľom ísť nad rámec toho, čo bolo doteraz vytvorené. Výzvou je zvrátiť situáciu. S týmto jedinečným obsadením by mal tento projekt spĺňať tie najvyššie nároky.” Legendárny špičkový šéfkuchár Alain Ducusse v spolupráci s Domom Pérignonom predstavuje nový projekt reštaurácie “Admo”, ktorý vytvoril spolu s Albertom Adrià v parížskej reštaurácii “Les Ombres”. Spolupráca medzi piatimi „umelcami“ je založená na dialógu medzi kultúrami, medzi talentami samotnými a s prírodou.

Súčasťou „Admo“ sú aj francúzsky šéfkuchár v „Le Plaza Athénée“ Romain Meder a šéfkuchárka pâtissière Jessica Préalpato, ktorí spolu pracujú už dlho, ako aj španielska hviezda šéfkuchár Albert Adrià. Špeciálne pre „Admo“ vytvoril „liturgiu“, ktorou by chcel hostí prekvapiť: „Budeme spolupracovať na vývoji jedinečného štýlu, ktorý spája naše dva svety. A tak budeme môcť ponúknuť to, o čom sme vždy hovorili: skutočný zážitok „

Tím uzatvára Vincent Chaperon, pivničný majster Dom Pérignon, ktorý prináša najnovší výtvor spoločnosti do dialógu „Admo“, Dom Pérignon Rosé Vintage 2008. Počas fázy objavovania sa farby a chute jedál opäť menia. a znova V centre pozornosti zostáva otázka, ako možno vytvoriť harmóniu medzi rôznymi jemnosťami. „Spoločne sa snažíme vyhnať chute do extrémov,“ hovorí Jessica Préalpato.

Ponuka “Admo”.

Menu „Admo“ obsahuje exkluzívne jedlá ako kaviár s mandľovým a zelerovým mliekom, parmica z prístavu Boulogne-sur-Mer s tatarákom a vyprážanými šupinami, dusené ustrice s ustricovou klobásou od Yvonnicka Jegata a morskými riasami, galícijské mušle s verbenovým maslom, solená treska s vývarom z húb a ježoviek a namäko uvarené prepeličie vajíčko.

INFO : Reštaurácia “Admo”

Otváracie hodiny: utorok až nedeľa, 12:00 – 14:30 hod. a od 19:30 do 22:30 hod.

Miesto: “Les Ombres”, 27 Quai Branly, 75007 Paríž

admo.lesombres@restaurant.com

Odporúčame tiež...

Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content