Pivnica u zlatej husi
82
bodov
bodov
Rodinná reštaurácia Pivnica u zlatej husi je známa už veľa rokov výbornou husacinou. Ich husi pečené v peci, domáce lokše, ale hlavne legendárna pečená husacia pečeň sú pomaly kultúrnym dedičstvom. V posledných rokoch sa však odpútala od miestnych „klasikov“ a pridala aj niečo naviac, čo ju už pozdvihlo medzi gurmánsku elitu. Svoj interiér doladili do väčšieho komfortu pre hostí a hlavne začali ponúkať aj iné jedlá, síce tradičné recepty, ale v modernom šate. Výborná je aj vínotéka kladúca dôraz na malých vinárov hlavne z Malých Karpát. My sme, samozrejme, neodolali vábeniu husaciny, no spestrili sme si to aj s terinou z foie gras s hľuzovkou, karamelizovanou figou, so želé z ľadového vína, s brusnicovou omáčkou a bagetkou, bravčové líčka na tmavom pive ERB so zelerovým pyré a slaninovým čipsom a ako dezert sme si neodpustili domáce zemiakové šúľance s vlašskými orechmi. Takto si predstavujeme reštauráciu s regionálnymi špecialitami v modernom prezentovaní našej slovenskej kuchyne.
Pezinská 2 ,
900 26
Slovenský Grob
- +421 905 759 763, 0915 993 532
- pivnica@zlatahus.sk
- www.zlatahus.sk
- po-16:00-23:00, ut-so 11:30-22:00, ne-11:30-17:00
Tematická reštaurácia
Štýlové prostredie
Karty: Mastercard, Visa, Maestro
Jazyky: anglicky, nemecky, maďarsky, ukrajinsky
Basic menu
38 €
38 €
Gurmán menu
73 €
73 €
Dana Kisslingová v spolupráci s Filipom Macákom a Jakubom Čuperkom
Teľací chrbát (sous vide) v pistáciovom šate s pyré zemiakov Violet queen a alibernetovou omáčkou.
Alibernet Karpatská perla r.2015, Terina
Recenzie
Pre pridanie vašeho hodnotenia musíte byť prihlásený. [xoo_el_action type=”login” display=”link” text=”Login” change_to=”logout” change_to_text=”Odlásiť” redirect_to=”same”]
PRIEMERNÉ HODNOTENIE NÁVŠTEVNÍKOV:
0.0 %