Elite restaurant

85
bodov
Reštaurácia Elite v rovnako menovanom hoteli je moderne zariadená s dôrazom na dizajn a tomu nasvedčuje aj menu vytvorené šéfkuchárom Danielom Marekom. Je moderné, inovatívne a dizajnové. Samozrejme, moderné trendy mu nezabránili používať skôr tradičné a hlavne regionálne suroviny tak, aby práve tieto vynikli a svojimi chuťami vám pripomenuli, že ste na Považí. My sme mali tento pocit z kozieho syra zapekaného s medom a čili, podávaného s marinovanou cviklou, listovým šalátom, praženými píniovými orieškami a citrusovým vinaigrette, a grilovaného chrbta z daniela podávaného s topinamburovo-hruškovým pyré, marinovanými višňami a višňovou omáčkou. Ubytovanie Jednolôž. izba 40 €/noc Dvojlôž. izba 50 €/noc Apartmán 70 €/noc
SNP 874/97 ,
018 51
Nová Dubnica
Basic menu


7.9 €
Gurmán menu


45 €
Daniel Marek (šéfkuchár ELITE holel & restaurant)
Pomaly dusený bôčik s kapustovým pyré, nakladanými hubami a rascovou omáčkou
APPASSIMENTO ROSSO IGT 2016 producent: De Conti, Púlia-Taliansko

Recenzie

Pre pridanie vašeho hodnotenia musíte byť prihlásený. 

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}